Programa: Congrés Mediterrani “Música i Ciència”

0
79

El Congrés Mediterrani “Música i Ciència” pretén ser un esdeveniment anual que reunisca diferents personalitats de la música i la ciència en l’àrea mediterrània amb la finalitat de posar en comú aspectes que any rere any hagen afectat la interrelació entre la música i la ciència.
En la seua primera edició, els dies 27 i 28 de novembre de 2020, en format on-line, el tema central del Congrés Mediterrani “Música i Ciència” és l’ús de les TIC en l’escenari Covid, en tant que la situació de pandèmia ha obligat a la
ciència i la música, disciplines que requereixen d’una intensa labor de treball en equip, a traslladar una gran part del seu treball a internet.
Organitzat per la Fundació ACM en col·laboració amb Mostra Viva del Mediterrani i el cercle ACM de Sarajevo.

Veure el programa

 

Seguir l’esdeveniment via streaming: